Винаги усмихната, стилна и секси, такава е любимата ни Дженифър Лопес, която с годините става все по-красива. Тя е чудесен пример за успяла жена и грижовна майка.

Атрактивният, секси и разчупен стил на латино дивата много ни допада и ни е трудно да повярваме, че Дженифър е на 45 години!!

По време на заснемането на Холивудската седмица на музикалното шоу American Idol Джей Ло привлече всички погледи към себе си с уникален зелен тоалет.

Четете още: Дженифър Лопес се завръща на големия екран



Тя е в удивително добра форма и за пореден път показа стегнатото си тяло.

Ла Лопес се бе спряла на изискан тоалет, състоящ се от две части, разкриващ единствено стегнатия й корем. Нека ви припомним, че това е и любимата част на Дженифър от тялото й.



Сексапилните й задни части този път не бяха подчертани, защото зелените панталони й бяха леко широки в ханша, но такава им бе кройката. Дженифър ги бе комбинирала с къса блуза и обувки на висок ток с интересен дизайн.

Нека не забравяме, че световноизвестната певица и актриса, чиято запазена марка са не само апетитните форми, но и буйната грива. Много ни хареса небрежната прическа на звездата.

Пред няколко дни Лопес бе щракната на излизане от фитнеса. Майката изглеждаше невероятно дори и облечена в черен спортен клин и къс топ. Вижте Джен и нейните плочки:

Четете още: От какво се оплаква Джей Ло?