Невероятно стилната сватба на Соланж и Алън Фъргюсън бе последвана от вдъхновяващ меден месец, представляващ истинска феерия от цветове, любов и положителни вибрации.

След изящната венчавка в Ню Орлианс двойката замина на сватбено пътешествие и в момента се намира в китното градче Транкосо в Бразилия.

Неповторимата енергия на дестинацията си личи още от първата снимка, която по-малката сестра на Бионсе качи в Инстаграм профила си.

Красивият кадър, уловил цветни малки къщички, сгушени сред зеленина, е придружен от не по-малко вдъхновяващо послание: Благодаря ти, Транкосо, затова, че си най-магическото малко местенце, което подслади медения ни месец... Бразилия не можеше да бъде по-мила с нас и нашата любов.

Четете още: Соланж Ноулс на Седмицата на модата в Ню Йорк

Въпросната снимка бе последвана от поредица кадри, красноречиво демонстриращи изяществото на мястото, на двойката, на чувствата.

Невероятната палитра от цветове, стилното звездно присъствие и деликатно уловената любов, превръщат фотосите от медения месец на Соланж и Алън Фъргюсън в истинско изкуство, което не трябва да пропускате.

Четете още: Бионсе и Соланж показаха сестринска любов