В София има няколко уютни местенца, където можем да отдъхнем сред красотата на изкуството, спокойната атмосфера и дори да срещнем нови хора, с които да разговаряме на интересни теми и без да се усетим. Там забравяме за сивото всекидневие, макар и намирайки се в идеалния център.

Едно от тези приказни кътчета за душата на всеки един човек, ценящ изкуството и естетиката, е Gallery 2.0, която през октомври отпразнува първия си рожден ден. Гостите на събитието имаха удоволствието да се насладят на прекрасните картини, скулптури и художествен текстил, съпроводени от красива тиха музика на живо и чаша качествено вино. Gallery 2.0 се намира на ул.”6-и септември” 26 и точно срещу нея е домът на Екатерина и Петко Каравелови – едно от емблематичните места в София. Това е една от най-аристократичните и удобни локации в града. Галерията е отворена за всеки, който би искал да се потопи в красотата и тишината на изкуството, което я прави подходяща за приятни срещи на по приказка и питие, както и за делови разговори.

В програмата на Gallery 2.0 можете да видите много културни мероприятия като фотографски и картинни изложби, лекции на различни теми, касаещи изкуството и музикални вечери. Непременно трябва да я посетите, ще бъдете очаровани!

Екипът на Woman.bg честити първия рожден ден на едно от най-духовните кътчета в София и пожелава много бъдещи успехи, все повече интересни събития и вдъхновение!