Основаното от Дария Жукова списание Garage magazine издигна на ново ниво любовта към модата и дългокраките красавици, разхождащи се по подиума.

Предната и задна корица на шестия брой на изданието бяха украсени от портретите на топмоделите Карли Клос и Кара Делевин, дело на артистичното дуо Ник Найт и Адам Макийвън.

Четете още: Любимките на VOGUE през 2013

Но изненадите от лускозното лайфстайл четиво не спират до тук. Екипът, стоящ зад списанието, е успял да намери двама запалени читателя, които да си татуират въпросните екстравагантни портрети. Мастилените рисунки върху кожата на доброволците са направени от любимите татуисти на модния бранш - Dr. Woo и Скот Кемпбъл.

Татуто с Карли е дело на Кемпбъл, а това на Кара е излязло изпод ръцете на Dr. Woo. И двамата умело са пресъздали портретите, прибавяйки към тях част от собствения си стил.

Крайният резултат е провокиращ сет от снимки, за които фотографът Ник Найт споделя: "Целта бе ефирната и променлива природа на изкуство като модата да се прояви на страниците под формата на друга, перманентна форма на изкуство: татуировките."

Хм, не сме сигурни, че бихме носили татуировка с лика на модел за цял живот. А вие бихте ли го направили, дами?

Четете още: Вижте първата татуировка на Бар Рафаели

Карли Клос

Четете още: Кара Делевин със злато по зъбите

Кара Делевин