Автор
Woman.bg

Да си махнеш 6 ребра, за да приличаш на Джесика Рабит

Днешната ни статия е посветена на поредната жертва на пластичната хирургия – 25-годишна блондинка, която ни е трудно да повярваме, че е реална, а не кукла.

Става въпрос за Пикси Фокс, която е с обиколка на талията, възлизаща на плашещите 40,5 сантиметра, и толкова кукленско лице, че прилича на току що излязла от някоя анимация.

Но всъщност това е и целта на младата дама, която е обсебена от идеята да прилича на анимационната героиня Джесика Рабит и за да постигне това се подлага на повече от 15 пластични операции, възлизащи на 119, 200 долара.

"Много хора идват при мен и ми казват: "Не го приемай грешно, но приличаш на анимационен герой." Но за мен това е комплимент. Всъщност аз искам да постигна точно това. За мен героините от анимациите притежават идеалното женско тяло. Искам да имам тънка талия, оформено дупе, големи гърди и очи точно като техните", признава Фокс.

Тя поиска предбрачен договор за пластични операции, за да се омъжи

Ким Кардашиян преди пластичните операции

За да прилича на идола си, Пикси, която е родена в Швеция, но в момента живее в САЩ, се подлага на различни операции на лицето, също така си слага силикон в гърдите, а преди няколко месеца премахва и шест от ребрата си, за да се сдобие с тънка талия като на кукла.

Фокс също така разкрива, че от години желае да си махне ребрата, но досега не е намирала лекар, който да се съгласи да извърши тази операция. След като намира, тя не възнамерява да спре до тук, а планира догодина още пластични операции, включващи импланти в дупето и бедрата, както и поредното извайване на скулите.

Въпреки премахването на шестте ребра и фрапиращо малката си талия към днешна дата, Пикси признава, че все още не е доволна от размерите ѝ и иска тя да е по-тънка. Затова блондинката носи корсет 24/7, с който да я пристяга, и освен това възнамерява да се подложи на още интервенции, за да я намали с още десет сантиметра.

Вижте френските Барби и Кен

Пикси Фокс преди да се подложи на пластичните операции: