Сигурно повечето от вас познават невероятно сексапилната, стегната и вдъхновяваща онлайн инструкторка Зузана Лайт.

Преди време писахме за нея и тогава много читатели побързаха да напомнят, че миналото на Зузана е доста палаво (била е порно актриса и еротичен модел), но никой не посмя да отрече успехите й в сферата на спорта и самоусъвършенстването.

Целият ни екип е луд по Зузана и 3 пъти в седмицата тренира заедно с нея. Е, добре де, тя ни говори и демонстрира упражнения от екрана, а ние подскачаме потни на паркета у дома.

Предлагаме на вниманието ви цитат от нейно интервю и няколко видеа с тренировки. И се хващайте в ръце!

„Всеки, който ти казва, че е НЕВЪЗМОЖНО да влезеш във форма с тренировка от 15 минути, каквато аз правя, е голям лъжец. А ако е професионален треньор ще е още по-жалко, защото точно той би трябвало да знае най-добре за ефекта от кратката, но интензивна тренировка. Причината да се ядосвам е, че хора, които са скептични към моята програма обезкуражават други хора, казвайки им, че ако искат резултати трябва да са на супер стриктна диета и да отделят поне 45 минути, 5-6 пъти в седмицата за тренировки. Всъщност, всеки здрав организъм може да свали килограми и да влезе във форма със следването на програма с упражнения от по 15-20 минути (5 до 7 дни в седмицата) и следвайки някои основни хранителни навици! И всичко това се доказва вече твърде много пъти, за да бъде поставяно под съмнение.“