Тя е само на две годинки. Не познава детството на здравите дечица. Изпитала е повече болка, отколкото повечето от нас ще изпитат за цял един живот.

И ето я, с усмивка в болничното легло. Това е Бети, това е животът ѝ...

Малката Бети се бори с коварната болест – ЛЕВКЕМИЯ. В процеса на лечение настъпват усложнения – инвазивна микотична инфекция. За да продължи борбата с болестта, малкото момиченце трябва да замине за лечение в чужбина.

Единствено от САЩ дават лъч светлина, лъч надежда, който семейството и близките на Бети грабват и се надяват да преборят коварната болест. Отвъд океана лекуват по различен начин, с други медикаменти и дават по-голям шанс на Бетичка. До дни родителите ѝ ще получат официалния документ от болницата, от който ще разберем какъв депозит ще искат, за да ги приемат. От САЩ, страната на неограничените възможности, дават цена по предварителни данни за излекуването на Бети от 500 000 /петстотин хиляди/ долара до 1 000 000 /един милион/ долара. Тази сума е много голяма, да…, дори стресираща за семейството на Бети, но ние няма да се спрем…

Аз, ти, ние можем да променим това. Можем да спасим живота на едно мъниче. Да спасим детето на една майка, на един млад татко.

Не е нужно да сме богати, нужно е да сме Човеци.

Всеки лев е от значение. Много от нас често си повтарят - ''С моите 2 или 5 лева какво ще променя?'' Повярвайте, това е помощ и то огромна!

Сумата, която е необходима, за да се спаси животът на Бети непосилна. Но нима ние българите сме малко?! Вярваме, че Бети ще живее, повярвайте и вие! Нека помогнем днес, за да изгрее една детска усмивка, за да продължи един безценен живот.

Семейството на Бети благодари на всеки човек, който ще отдели място на личния си профил за това прекрасно дете!

Да зарадваш
едно болно дете,
скрил в себе си нощта,
притаяваш дъх,
а отвън синьото небе
очаква да залее младостта...
Да зарадваш
едно болно дете,
да го накараш да не
мисли за страха от тъмнината,
да имаш харизма,
да имаш сърце...
Да зарадваш
едно болно дете...
Ти знаеш ли колко е хубаво...



Ако и вие желаете да сте от ангелите на Бети, то може да помогнете по следните начини:

ЕЛИЗАБЕТА КАЛОЯНОВА ДИМИТРОВА:
ОБЩИНСКА БАНКА АД
BG16SOMB91301056393701
BIC SOMBBGSF

Pay Pal: mendi7@abv.bg е Славка Радева, бабата на Бети

ЕКОНТ:
Славка Радева, тел. 0898 679 815, гр. Кюстендил, ул. Александър Батенберг №19