Джон Стонхейл, който има сайт за запознанства, може да предскаже каква ще бъде следващата ви връзка само като разгледа хладилника на потенциалния ви партньор.

В сайта си CheckTheirFridge.com Стонхейл помага на хората, изпратили снимки на хладилниците на потенциалните си партньори. Той решил да направи сайта си за запознанства след 20 години ходене по срещи и проверки на хладилниците на приятелките си.

Четете още: Книга помага да се разкрият изневерите

Сега Стонхейл, който е женен от 2012 г., е сензация в сферата на запознанствата. Той е на турне в САЩ, където изследва хладилниците на американците в проблеми с намирането на подходящия за тях партньор. Според него, разчитането на даден хладилник е като разчитане на психиката на човек.

"Нищо не казва повече за човек от неговия хладилник - какво яде, какво пие. Хладилникът предлага поглед в здравословното състояние, дохода, начина на живот и дори типа партньор, който е човекът", казва Джон Стонхейл и добавя, че има списък от 5 неща, които всеки трябва да има в хладилника си. Списъкът включва вино, нещо за бързо хапване, бутилирана вода, замразени полуфабрикати и, разбира се, десерт.

Четете още: Секси Сиена за сп. Esquire

"Когато се запознах със съпругата си, разгледах хладилника й. Разбрах, че тя е финансово независима, социална, забавна и никога няма да ми готви всяка вечер. Имаше диспенсер за вода на вратата на хладилника, което означава, че вероятно поддържа физическата си форма, а бутилираната вода е за моментите, когато е на "лов". Разбрах, че се храни навън, защото нямаше нищо за ядене, следователно няма да ми готви", споделя Джон.