Автор
Woman.bg

Да или не: Златният костюм на Риана на BET Awards

Барбадоската перла Риана за пореден път показа собствен стил и класа с тоалета, който беше избрала за събитието BET Awards 2015.

И докато нейни фенове харесаха изключително много начина, по който беше облечена, други го разкритикуваха заради факта, че е "прекалено разголен" и певицата се е появила без сутиен.

Нейният бивш приятел Крис Браун спечели наградата в категория за най-добър R'n'b изпълнител в категория "мъж", а Бионсе си тръгна с приза в женската категория.

Риана купонясва само по сутиен

Комбинацията между златен костюм и сребърни бижута на красавицата стои доста добре на нейната коса, която в момента е в червеникаво-златен нюанс.

За завършек на визията си тя беше подбрала черни елегантни и изчистени сандали, в комбинация с така актуалния за тази година бял лак за нокти на краката.

Многобройните татуси на Риана - по ръцете, както и между гърдите още повече изпъкваха на златния фон на костюма, състоящ се от сако и къси панталонки в сатенен плат.

Звездите обожават: Временните татуси

А вие - какво мислите за златно-сребърната визия на барбадоската певица Риана? Очакваме мненията ви в коментарите по-долу!