За кратък период от време Ким Кардашиян промени стила си и от любителка на изчистени визии отново се превърна в привърженичка на екстравагантните тоалети, разкриващи плът.

Това се доказва и от избора на тоалет на Ким за вчерашната ѝ разходка с Кание из Ню Йорк, който се открояваше с дантелен сутиен, носен като дреха. Въпросното бельо бе от La Perla, а риалити дивата го бе допълнила от кожен корсет, черен клин, ефирно кимоно и чехли Givenchy с пух.

Черни слънчеви очила, вълниста прическа и, следващ я по петите, Кание допълваха образа на Кими.

Може и да не харесваме избора на тоалет на Ким, но няма как да не признаем, че резултатът от хранителният и тренировъчен режим на арменката е налице. Тя свали повече от 32 килограма за седем месеца, като призна, че е постигнала това не толкова благодарение на тренировките, колкото на диетата на Аткинс.

"При мен тя работи, този път свалих около 32 килограма, като през цялото време съм тренирала. Диетата обаче е от ключово значение. Преди си мислех, че мога да си похапвам, защото и без това после ще тренирам и ще изгоря калориите. Но не е така. Трябва да се спазва диета", коментира Кардашиян.