Ким Кардашиян най-накрая успя да свалили килограмите, които я тормозеха, и сега не може да спре да показва поотслабналото си тяло.

Края на миналата седмица риалити дивата разкри, че вече почти е достигнала теглото си от преди втората си бременност и в момента тежи 63 килограма, пояснявайки, че само за пет месеца е успяла да свали повече 31 килограма. В резултат на това Ким започна още повече да акцентира върху фигурата си през последните седмици, залагайки на все по-впити в тялото тоалети, а вчера звездата от месеци насам за първи път обу и мини пола.

Тя бе от деним и с висока талия, а компания ѝ правеха nude топ и тренчок, а също така и дънкови сандали с дебела каишка около глезена, които според нас не са най-добрият избор за Кардашиян, защото визуално скъсяват краката ѝ.

Няма как да не подчертаем, че голяма част от онлайн потребителите са на мнение, че дори и да е отслабнала, Кими още не може да си позволи да носи толкова къса пола. А вие какво мислите, дами - допада ли ви обликът на пищната арменка?