Автор
Woman.bg

Да или не: Тоалетът на Николета Лозанова от рождения ѝ ден?

Вчера, в последния ден на ноември, Николета Лозанова навърши 28 години.

Тя отбеляза празника си, като сподели в социалните мрежи, присъща за голямото си самочувствие, снимка, на която на английски пише: „It’s my birthday! Bow down bitches“ (в превод: „Днес е рожденият ми ден! Поклонете се, кучки“).

Доста противоречив пост, с който съвсем очаквано плеймейтката си навлече редица подигравателни коментари от страна на интернет потребителите.

Николета: Хорската злоба ме разкрасява!

Освен с фотоси в социалните мрежи Лозанова отбеляза празника си и с пищно парти.

Тържеството на тъмнокосата звезда се състоя в хотел Маринела в столицата, а гостите на него бяха 80 от най-близките приятели на плеймейтката и водеща, сред които се открояваха имената на Андреа, Анелия, Златка Димитрова, Ванко, Мартин Карбовски, Кристина Патрашкова, Петко Димитров, бившия на Мария - Митко Андонов и победителя от Вип Брадър 2015 - Джино.

Досие на Николета от миналото хит в мрежата! (снимка)

Впечатление на всички присъстващи направи ефектната три-етажна торта на рожденичката, която е изцяло по нейна идея и дизайн.

Няма как да не споменем, че погледите на присъстващите бяха привлечени не само от сладкарския шедьовър, но и тоалетът, който НиЛо бе побрала за вечерта, а именно дръзка мини рокля в сребристо част от най-новата пролетно-лятна колекция на дизайнера Филип Плейн, упорито спряган за любовник на родната грация.

Дрехата, с подчертано секси излъчване, се откроява с мини дължина, която разкриваше фините крака на изявяващата се като водеща Лозанова, и дълбоко деколте.

Гримът на красавицата бе минималистичен и се характеризираше със силно подчертани вежди, а косата ѝ бе стилизирана във висока странична опашка.

Николета към журналистка: Що ме снимаш бе, боклук?