Несъмнено Риана е една от съвременните модни диктаторки. Красноречиво доказателство за това наше твърдение е фактът, че Съветът на модните дизайнери (СМА) в САЩ я обяви за модна икона на 2014-та година.

Рири си заслужи това признание със своя смел стил на обличане. Барбадоската красавица обича да експериментира с визиите си и залага на провокативни тоалети както на червения килим, така и в ежедневието си. В 80% от случаите екстравагантният й облик се превръща в удар в десетката, а в останалите в истински моден гаф.

За жалост последната стрийт стил визия на Рири спада към тези 20%.

Минала седмица за вечеря навън певицата бе подбрала провокативна визия в бяло, която бе силно разкритикувана от модни критици и ценители.

Въпросният облик на Риана включваше бял къс топ, разкриващ коремчето й, и прозрачна бяла пола от пролетната колекция за 2014 на Simone Rocha, под която се виждаше розово бельо.

Четете още: Дрейк забрани на Риана контакт с Крис Браун

Четете още: Риана или Кийра? Или как се ходи на ревю на Chanel

Четете още: Риана отново скандализира Париж!

Компания на ексцентричния тоалет на Риана правеха оксфордки, покрити с бяла дантела, дело на модна къща Givenchy и ефектна чанта от Lady Dior.

Трябва да си признаем, че визията на певицата породи доста противоречиви чувства у нас. Смятаме, че провокативна пола като тази не е дреха за вечеря навън, а по-скоро сценичен костюм.

А вие какво мислите за тоалета на Риана, дами?

Четете още: Ефектът ''Риана'' завладя Париж!