Полша е страна със собствено излъчване и стил – със своите зелени площи, широки площади и хора с богато въображение. Предлагаме ти тенденциите за пролетта по улиците на Краков – един от най-развиващите се градове в цяла Европа, според последните проучвания.

Разходи се заедно с нас в най-оживените квартали, където хората не просто се грижат за визията си, а създават изкуство, всеки ден, благодарение на дрехите, които избират!

Касия и Аниа

Избрахме тази двойка приятелки, защото няма нищо обичайно в тяхната визия – като започнем от ресните, кожената раница и приключим с така модерната коса в червен нюанс. Очилата на Аниа допълва нейната т.нар. „хипстърска визия“, а и самите очила имат своята причудлива форма на рамките, които ни карат да им се радваме още повече!

Оля

Сладураната е подбрала за себе си най-модерната пола за сезона – а именно тази със средна дължина, и то в така актуалното плисе. Коженото рокерско яке пък е перфектното допълнение за една оригинална и артистична визия.

Още по темата четете тук: Шапките на лято 2015 – лежерни и закачливи


Ивона

Подобен стил със сигурност би могла да видиш и по родните улици – небрежно елегантен, дори понякога прекалено рокерски. Съчетано с правилните цветни аксесоари – както е направила Ивона, визията със сигурност е перфектна за улиците на артистичен Краков.



Вероника

Блузите с ресни явно са изключително актуални този сезон, защото все повече street стил принцеси ги носят. Вероника е комбинирала тази класическа бяла блузка с ресни със секси къси панталонки от деним и потник със зеброва щампа – и на нас със сигурност ни харесва!

Александра

Красавицата определено има своя уникален стил, като е съчетала две от най-актуалните тенденции за сезона - подгънати до глезена дънки, обувки "еспадрили" и къс потник тип "боди". За да не се слее нито за миг с тъплата обаче, тя е подчертала собствения с стил с интересни аксесоари - клъч от змийска кожа и интересна гривна в златно.

Снимки: streetfashionincracow.pl

Още по темата четете тук: Звезди закриха със стил и вкус фестивала в Кан