Автор
Woman.bg

Да или не: Романтичната Алесандра Амброзио във Венеция

Венеция сама по себе си е градът, за който всеки човек, бил там казва, че изглежда просто "нереално" и единственото нещо, което ти остава, е да премигнеш при спиращата дъха гледка на гондолите, движещи се плавно по водата. Когато към него се прибави и киното като изкуство, комбинацията е направо зашеметяваща!

Моделката Алесандра Амброзио се появи в красив бял тоалет на филмовия фестивал в италианския град, като с нежното си и красиво излъчване, тя ни заприлича на истинска принцеса.

Фестивалът е от онези събития, които събират на едно място красавици от цял свят в едно представяне не само на филми, но и на изтънчен вкус и висша мода. Звездите имат свобода да подбират изтънчените си тоалети, като както виждаме, те се съобразяват със спецификите на европейската мода, а не с т.нар. glam Холивудски стил. Изчистени, но ефектни са кройките, а материите - уникални и създаващи впечатление.

На път към есента: Кои летни дрехи да запазим?

Полупрозрачни елементи, нежна дантела, подчераваща тялото на правилните места, прави бялата рокля изключително подходяща за персоната на Алесандра.

Коментарът ни относно втория тоалет, а именно - този в бяло и тъмносиньо също е положителен, като придава особено морско настроение, благодарение на моряшкото райе. Дантелата пък изглежда е тенденциозен избор за красавицата, която присъства и в двата тоалета.

Цветовият подбор също е много подходящ, защото по красив начин подчертава летния тен на Алесандра Амброзио. А вие - какво ще кажете за романтичните и стилни визии на моделката на фестивала във Венеция?

Съвети от стилистите на Джесика Алба