Риана винаги е впечатлявала с избора си на рокли за появите си на червения килим, едва ли сте забравили зрелищния ѝ тоалет за Мет гала, който дори бе запечатан в поредица от meme-та.

Затова и не се учудихме, когато барбадоската красавица избра рокля в аленочервено, щедро разкриваща гърдите ѝ, за събитие в Лондон. Ние не, но онлайн обществеността явно се изненада, защото от вчера обликът на Рири от червения килим е широко обсъждана тема.

Едни са възхитени от изящното дизайнерско творение и от смелостта на певицата да демонстрира женствените си форми, без да се притеснява от мнението на околните, а други определят избора ѝ на дреха като пошъл опит за привличане на вниманието.

Трябва да признаем, че и ние не сме възхитени от модното решение на Риана, защото колкото и да е красива певицата сама по себе си и колкото и да е великолепна дрехата – двете заедно са комбинация, която ни кара да се зачудим защо съвременният шоубизнес е поставил на такъв пиедестал голотата и не може ли една жена да бъде ефектна, без да показва гола плът.