Автор
Woman.bg

Да или не: Екстравагантната визия на Ванеса Хъджинс?

Актрисата Ванеса Хъджинс винаги успява да изглежда впечатляващо, като нейният стил бихме могли да определим като смесица от бохо течението, gram rock стила и небрежната елегантност.

Този път тя привлече вниманието ни благодарение на широките си екстравагантни разкъсани дънки, които беше избрала за разходка в "градът, който никога не спи" Ню Йорк.

Нейната "клош" визия, в комбинация с модерния за сезона къс топ, придават настроение и закачливост на красавицата.

Ванеса Хъджинс и най-актуалните прически за плажа

Харесваме Ванеса и защото връща на мода една позабравена тенденция в обличането, а именно - завързаната на кръста ефектна връхна дреха в приятни нюанси на розовото и синьото.

Небрежните слънчеви очила пък придават колорит и характер на визията, като това са и едни от най-модерните рамки на лято 2015.

Радваме се, че Ванеса все пак не е забравила детското си присъствие на Дисни принцеса, за което ни напомня със сплетената на две плитки коса.

А вие, момичета, харесвате ли тази визия на сладураната?

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg! Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.