Тази година се навършват 75 години от появата на един от любимите ни герои - Батман.

Батман се появява на бял свят през 1939 г. под четката и писалката на художника и автор на комикси Боб Кейн и писателя Бил Фингър, на които издателството DC Comics поръчва да създадат нов герой, който да се конкурира с нашумелия Супермен.

Четете още: Секси мъжаги по бански

Досега има 7 игрални филма за Батман, които са събрали общо 3,7 милиарда долара приход от цял свят. Анимационните серии, комиксите и игрите за черния рицар са стотици.

В момента текат снимките на поредната серия от поредицата, в която Батман ще бъде изигран от Бен Афлек. Афлек ще дебютира в образа на комиксовия герой във филма “Батман срещу Супермен”, който се очаква да излезе на големия екран през 2016-та.

Макар че до премиерата на “Батман срещу Супермен” има цели две години, през месец май режисьорът на филма Зак Снайдър разкри широко коментирания костюм на Черния рицар, както и новия модел на легендарния батмобил.

Четете още: Сексапилният Кит Харингтън за Jimmy Choo (снимки)

Маската на Батман се отличава от предишните си варианти, но като цяло костюмът е моделиран в традиционния за комиксовия герой стил. Днес от DC Comics пуснаха по-близък кадър на 41-годишния Бен в ролята на супергероя. А ние решихме да ви попитаме дали новото амплоа му отива?

Четете още: Бельо от сексапилният Дейвид Ганди