Щом веднъж научите правилните техники, лесно ще разберете защо аналният секс може да бъде едно изключително удоволствие.

Тук можете да намерите отговори на най-често срещаните неясноти относно аналните удоволствия.

Анусът е мръсен

С редовна ежедневна хигиена, анусът е толкова чист, колкото всяка друга част на вашето тяло. Той не съдържа своята естествена бактерия, и въпреки това (за да избегнете нежелани инфекции) не трябва да пипате вагината, ако преди това сте пипали ануса си

Аналният секс е болезнен

Аналният секс не би следвало да е болезнен. Ако боли, значи правите нещо не както трябва. Ако научите правилната техника, преди да започнете да експериментирате, може да ви се стори доста приятен.

Тайната на аналния секс е в отпускането и използването на лубрикант. Отпускането на външния сфинктер, ще направи аналния секс по-лесен и по-приятен. Вашият анус не произвежда своя собствена естествена течност, така че използвайте лубриканти на водна основа за по-голямо удоволствие.

Аналният секс е вреден и нездравословен

Много жени смятат, че аналният секс ще причини хемороиди, сцепване или скъсване. Внимателният анален секс не може да причини вреда на вашия анус или ректум. И ако вашият партньор не страда от инфекции, които да се предават по полов път, спермата му не е вредна за вашия ректум.

Аналният секс е извратен и неестествен

Аналният секс е бил общоприета сексуална практика от векове. В някои култури, жените се съгласявали на анален секс с техните мъже-партньори с цел да запазят девствеността си. Вие трябва да решите сами за себе си кое е естествено. Ако не се чувствате приятно по време на анален секс, не го правете! Вие сами решавате какъв вид секс да правите.