Колата, която караме, трябва да е отражение на нашата личност - внимателно премислена инвестиция, която ни помага да стигаме от точка А до точка Б, но по пътя да показва какви сме. Така за клиентите, които търсят нещо по-различно, Seat представят съвместния си проект със списание Cosmopolitan, базиран на Mii. Той бе представен на #FashFest в Лондон преди няколко дни.

Това е била кулминацията на 18-месечен процес на работа на Seat и Cosmopolitan - и ето на подиума излиза малкият Mii. Представят го като "перфектната кола за уверени, независими, активни млади жени". "Mii е пъргав, вълнуващ за каране и лесен за паркиране, с подчертана индивидуалност". В проекта са участвали и читателите на списанието, споделяйки мнения чрез анкети и продуктови тестове.

Кампанията е с хаштаг #ThisIsMii и така се оформя една международна дискусия за колата, модата, лайфстайла, красотата и работата. От постове в социалните мрежи читателите могат да стигат до сайта на Seat и от там да получат по-детайлна информация за модела.

Mii by Cosmopolitan се предлага в два цвята - виолетово и бяло. Фаровете все едно са с очна линия, двуцветните джанти са като обици, а различните странични огледала са намек за интериора, където също има акценти в цветове. Седалките са облечени в Алкантара с контрастиращи шевове, а на праговете има специален надпис "COSMOPOLITANlovesMii".

Seat обичат да правят колаборации и така да градят мостове между автомобилната и другите индустрии. Първият им съвместен беше с Mango, а сега и с Cosmopolitan.

Продажбите на колата започват догодина, а вариантите ще са два - с три и с пет врати. Двигателят ще е 1-литров бензинов с 3 цилиндъра, с ръчна или автоматична скоростна кутия и с 60 или 75 кс, но ще има версия и със CNG.

Ще се предлага оборудван с всичко необходимо за града от климатик до "Hill Hold" (система, подпомагаща потеглянето по наклон). Новите му собственички ще могат да свързват телефоните си с него и дори да ги зареждат безжично със специален пакет Cosmopolitan Lifestyle Collection.

"Mii by Cosmopolitan е кола, направена за и от жени, които искат времето, което прекарват зад волана, да е толкова вълнуващо, колкото са и останалите аспекти от живота им".