Продължение...

Haider Ackermann пролет-лято 2011 vs Givenchy пролет-лято 2014


Пролетно-лятната колекция, която Riccardo Tisci ни представи за Givenchy бе един интересен сблъсък между различни култури с котюр намигване и високо качество. Влюбихме се в много от дрехите, а ето този елегантен тоалет (вдясно) ни напомни много на моделите от пролетно-лятната колекция преди 3 години (вляво) на Haider Ackermann.

Четете още: Наоми Кембъл: Джани Версаче мразеше операциите на бюста

L'Officiel 1972 vs Michael Kors пролет-лято 2013-а

Явно е вдъхновението на Майкъл Корс за пролетно-лятна му колекция за миналата година. Хвърлете един поглед върху фотосесията за сп. L'Officiel през 1972-ра и моделите от колекцията на Корс. Намираме доста прилики, а вие?

Stella McCartney пролет-лято 2011 vs Mother of Pearl пролет-лято 2014

Изглежда модна къща Mother of Pearl се е вдъхновила от дизайнерката Stella McCartney за своята пролетно-лятна колекция за тази година.

Дрехите с интересна щампа на плодове са много сладки и красиви, но бихте ли ги носили в ежедневието си и кой от двата тоалета ви допада повече?

Alexander McQueen есен-зима 2004-2005 г. vs Givenchy есен-зима 2013-2014 г.

Ако обичате да експериментирате с външния си вид, то тази оригинална прическа, която Alexander McQueen показа по време на модното си ревю преди 14 години (вляво), е идеалното решение за смелите дами. Или предпочитате почти същата прическа, с която моделите на Riccardo Tisci изненадаха всички присъстващи по време на миналогодишната му колекция за Givenchy.

Robert Sloan 1965-а vs resort колекцията на Damir Doma пролет-лято 2014

Модата винаги се завръща.. Попаднахме на фотосесия за списание Mademoiselle през 1965-а, щракната от Louis Faurer, на която модел позира с елегантен гащеризон на Robert Sloan. Именно прозрачната дреха от тюл е вдъхновила Damir Doma и неговата resort колекция за сезон пролет-лято 2014.

Четете още: Copy-paste: Кой краде, кой се вдъхновява? - III част