Какво е общото между модата и кафето се питате... Е, ще разберете от днешната ни статия. Днешната ни героиня е градската дама - стилна, усмихната и неразделна с чашата си кафе.

Кафето е втората най-любима напитка в света. Кафето е всъщност е най-обичаният и консумират наркотик. Толкова ли е лошо да пиеш ароматно кафе? Нека ви кажем, че кафето е приятел на здравето и една чашка на ден със сигурност ще ви направи по-енергични и щастливи.

Специалисти са на мнение, че консумацията на кафе води до намаляване на депресивното състояние при жените. Кофеинът е най-често използваният стимулант на централната нервна система, около 80 на сто от употребата му е под формата на кафе.



Дамите, които се наслаждават на 2-3 чаши от ароматната течност дневно, са с 15% по-малко застрашени от лошо настроение, а 4 чаши пък намаляват риска с 20%. Какво по-хубаво от това?

Ден след ден ставаме свидетели на симпатични и модерни дами, които освен дамската чанта в една ръка, носят и чаша прясно направено кафе в другата. Една симбиоза, която все по-често се застъпва сред стрийт стил средите.



Няма нищо по-хубаво да си угоровим среща с приятелка и да се насладим на една неделна разходка из парка с чаша кафе в ръка. Да се облечем стилно, все пак удобно и да се чувстваме добре в компанията на наша приятелка, която също споделя любовта към кафето и към модата!

Пролетта донася със себе си много цвят, комфорт и усмивки!