Автор
Woman.bg

Четирите типа обувки, които носят известните личности

Американското списание Marie Claire прави един задълбочен преглед на обувките, които известните личности обичат да носят най-често. Те се делят само на четири универсални типа.

Вижте кои са те и почерпете вдъхновение от звездното усещане за елегантност и стил!

Черни стилето

Класиката никога не излиза от мода, а стилето са обувките с главно О. Ан Хатауей, Наташа Поли, Виктория Бекъм и Селена Гомес ги носят както за официални поводи като премиера или седмица на модата, но и във всекидневието, разходка по магазините, или полет със самолет. Новите модни икони като Зендая и Елизабет Олсън също не пропускат да носят елегантното стилето, с което стремглаво са се насочили към листата на най-добре облечените звезди.

С тънки токчета и тънки каишки

Причината толкова много знаменитости да носят такъв тип сандали е, защото оптично увеличават височината, тъй като по-голяма част от крака е на показ. В черно, или пък телесно, те стоят секси, красиво, елегантно и когато токчето е ниско, са доста удобни. Сиара, Бионсе, Кайли Дженър - какво ги обединява? Сравнително ниският ръст и модната "хитринка", която са открили, разбира се!

Лачени, остри с "капачка" отпред

Този тип обувки в две части покриват цялото ходило и го държат стабилно. Ефектни са поради лаченото си покритие и факта, че са двуцветни, което ги прави леко екстравагантни и със собствен стил. Избират ги предимно звезди с нестандартно усещане за мода, със свой собствен характер и класа, привърженички на "разчупените" дрехи и аксесоари като Селена Гомес и Мирослава Дума.

Неоново стилето

Този тип обувки подхождат на вътрешния свят на известните, защото са артистични, забавни, небрежни, но в същото време никога не остават незабелязани. Интересен вариант е избрала модната блогърка Чиара Ферани от theblondesalad.com, с брокат в розов неон. Амбър Хърд пък показва как бихме могли да ги носим в есенните дни - в тъмнолилав цвят или бордо и подходяща рокля. Все пак есента си остава запазена територия за по-тъмните цветове!