Автор
Woman.bg

Четири градски момичета се довериха на Revitalash

Естествено красиви и дълги мигли, изразителни вежди, спирала, която не само да прави миглите по-черни, но и да се грижи за тях?

Отговорът на всички тези проблеми е Revitalash. Серията продукти за мигли и вежди включва серум за растеж на миглите, праймър, спирала и серум за вежди.

Базирани на естествени съставки и пептиди, продуктите на Revitalash стимулират естествения растеж на косъмчетата и само за три седмици миглите стават по-дълги, по-гъсти и извити.

Дали това е наистина така, се съгласиха да пробват 4 градски момичета, влюбени в козметиката – Зори, Петя, Теди и Нина.

Те се довериха на продуктите на Revitalash и споделиха мнението си в собствените си блогове.

Ето какво казва всяка от тях:

За серум за мигли Revitalash

Теди, автор на блога http://powderyourfacewithsunshine.blogspot.com/ : "Опаковката и четчицата на серума Revitalash са сходни с тези на очна линия. Консистенцията му обаче не се различава по нищо от вода - безцветна и няма аромат. Нанася се веднъж дневно, за предпочитане вечер, на почистено лице директно в основата на миглите - става лесно, бързо и не се усеща изобщо. Това смятам е най-голямото предимство на Ревиталаш пред други начини за удължаване като изкуствени мигли или 'косъм по косъм'.

Дясната снимка представлява състоянието след четириседмична всекидневна употреба на серума - значително по-дълги, пърхащи и извити мигли, а особено в долния външен ъгъл разликата е най-забележима. Та това било значи, да имаш човешки мигли.. Определено останах доволна от продукта, макар да го очаквах и не бях изненадана, защото вече бях видяла реалния ефект върху други хора".



Нина от http://www.lepidopteria.com/

"В началото бях скептично настроена към серума. Да, бях чела/чувала страшно много положителни мнения, но нали съм си Тома Неверни и подлагах всичко на съмнение:" ами ако при мен не подейства, ако ...ако..ако и т.н. Преди да започна курса направих няколко снимки върху бяло картонче, именно за да се убедя дали има резултат или просто си самовнушавам. След като видях снимките, се убедих, че не ми се струва, а миглите ми определено са пo-дълги, също така ги усещам някак по-плътни, дори ако искате го кажете по-жилави".



Стилизиращ гел за вежди Revitabrow

Петя от http://petpandablog.com/: "Харесва ми как този гел дръжи веждите ми добре оформени през целия ден. Дава им лек оттенък и им помага да изглеждат така, както трябва".

Спирала и праймър Revitalash

Зори от Agleu.com

Спиралата е наситено черна с “мокра” формула. Нанася се лесно и също така лесно се сваля. Издържа цял ден с почти никакво ронене. Добавянето на основата за мигли дава на миглите значителен обем”.




Можете да поръчате всички продукти на Revitalash от Revitalash.bg.

Три тестера серум за мигли Revitalash, достатъчен за едномесечна употреба отиват при:

- Татяна Пеева от гр. София
- Мария Чакърова от гр. София
- Силвия Евтимова от гр. Варна

ЧЕСТИТО!