Автор
Woman.bg

Честността му му спечели работа и апартамент!

Бездомен мъж на име Уоралоп от Тайланд доказва, че все още има хора, които не нарушават принципите си, дори и попаднали в тежко състояние.

44-годишният мъж няма дом и за да не спи под звездите, пренущуваме в различни метростанции, именно в едно от тях той намира луксозно протмоне. То се оказва пълно с 20, 000 бати, равняващо се на 580 долара, и множество кредитни карти. Въпреки че Уорапол има едва няколко стотинки в джоба, които не му стигат, за да си купи дори нещо малко за ядене, той не се изкушава да вземе това, което не е негово, и веднага отива в най-близкия полицейски участък, за да върне намерената вещ.

Полицаите бързо намират мъжа, на когото принадлежи протмонето, като той се оказва 30-годишен собственик на фабрика на име Нийти Понгкриангиос. 30-годишният бизнесмен е силно впечатлен от честността на Уоралоп и признава, че ако той е бил на негово място, най-вероятно е щял да прибере намереното, а не да търси собственика му.

Добри хора организираха мечтана сватба за двама бездомни

Първоначално Нийти решава да даде пари на бездомният мъж, чрез които да му благодари за добрината и честността, но после решава, че жестът е прекалено малък и доблестният Уоралоп заслужава повече. Затова Нийти му предлага работа в неговата фабрика, със заплата от 317 долара на месец, и му предоставя сервизен апартамент, който да обитава.

"Толкова съм благодарен за шанса, който получих. Целият ми живот се промени, прекрасно е да спиш в чисто легло, а не в някой подлез или метростанция", с радост споделя 44-годишният тайландец.

Защо от Google лично отговориха на въпроса на тази баба?