Днес принцеса Шарлот навършва една годинка.

За случая дворецът Кенсингтън публикува в официалния си туитър акаунт поредица от очарователни снимки на Шарлот, напраени от майка ѝ Кейт Мидълтън.
Въпросните кадри са уловили лъчезарната усмивка Шарлот Елизабет Даяна, кръстена на дядо си - престолонаследника принц Чарлз, на баба си - кралица Елизабет II, и на покойната майка на принц Уилям – Даяна, която загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 година. От един от фотосите става ясно и че прелестната наследница на британския престол вече може да седи изправена съвсем сама.

По повод снимките говорител на кралската двойка заяви: "Херцогът и Херцогинята са щастливи да споделят тези радостни семейни мигове и се надяват хората да харесат тези фотоси".

И въпреки че Кейт и Уилям са решили да надигнат леко завесата на личния си живот и да споделят със света лични снимки на дъщеря си, истината е, че те държат малката си дъщеричка далеч от светлините на прожекторите и юли месец, когато бе кръщенето ѝ единственият път, когато тя е видяна публично.