В днешната статия ще ви представим едно от най-свежите и интригуващи предложения от света на красотата и макиажа, на които сме попадали в последно време.

Изкуство, чрез което образът на Виктория Бекъм оживява върху лилаво червило или ликът на скандалната Лейди Гага се озовава на такова с цвят корал.

Всичко това е възможно в света на гримьорка-скулптор Мей Съм, която през свободното си време обича да създава фигурки от червила. Родената в Хонг Конг млада дама успява да развие хобито си и започва да изкарва пари от него.

Първоначално талантливата азиатка оформяла червилата като животно или друг обект от заобикалящия я свят, който я е впечатлил. Истинският си успех обаче тя постига със серията, озаглавена "Woman Power", в която множество известни личности като Кейт Мос, Ана Уинтър, Коко Шанел, Туиги и принцеса Даяна са поставени върху червилата на Мей.

Въпросната серия жъне голям успех и части от нея са излагани в различни галерии по цял свят.

Оказа се, че не е необходимо да си световно известна звезда, за да се появиш върху някое от червилата на Мей. Достатъчно е да разполагаш със 280 паунда и да изпратиш своя снимка с добро качество в профил и анфас.