Звездната двойка Ким Кардашиян и Кание Уест рядко намират време за романтична вечеря. Ким наскоро сподели в интервю, че не обича да оставя дъщеря си Норт Уест сама (с бавачката), дори и за минутка! Все пак е хубаво родителите от време на време да отделят време един за друг.

Кание многократно е казвал, че обича да изненадва приятно съпругата си всеки ден, защото обича да вижда нейната усмивка. Той е лудо влюбен в нея и нейните сексапилни извивки и обожава да й дава модни съвети, които да подчертават по красив начин сочните й задни части.

Четете още: Хелоуинските Костюми на Ким и Норт

Двойката бе засечена на разходка из улиците на Ню Йорк. Изглежда Ким и Кание умело координират тоалетите си, които в този случай бяха изцяло черни.

34-годишната риалити звезда се бе спряла на черно сако от resort колекцията на модна марка Balmain за 2015-а, а Кание бе заложил на чернен тоалет, състоящ се от кожен панталон, черна семпла тениска и разкопчано сако.



Да си признаем честно, много ни допада визията на Ким или по-скоро дрехата, която брюнетката носи като мини рокличка.

Почитателки сме на жени, които се вдъхновяват от мъжкия гардероб. Търсеният моден ефект може да се получи като се добави само един мъжки елемент в дамската визия.

Блейзерът изцяло би могъл да промени и най-скучния или семпъл тоалет. Твърде мъжки вид ще добиете, ако го облечете върху класическа риза и прав панталон. Най-важното е да не губите женственото си излъчване, обличайки нещо от мъжкия гардероб.



Ким често носи широки панталони и дамски костюми, но им придава необходимата доза елегантност, допълвайки ги с изискани обувки на висок ток и красива прическа.

Ким Кардашиян неведнъж е подчертавала, че е голяма почитателка на изкуствения тен, но ни се струва, че този път леко е прекалила, не мислите ли?

Четете още: Къде изчезнаха веждите на Ким Кардашиян?

ВИДЕО: