Бившият ангел на Виктория Сикрет обедини усилията си с английската компания за порцеланови изделия Роял Албърт в създаването на нова колекция от кухненски прибори, която ще бъде пусната в продажба днес.

31-годишната манекенка обяви сътрудничеството чрез акаунта си в Инстаграм, като написа: "Много съм развълнувана от представянето на моята нова колекция чаши за чай за Роял Албърт на събитие в Сидни, петък, 16 май! За да видите как можете да имате сутришен чай с мен, посетете http://www.wwrd.com.au/royal-albert/".

На сайта на компанията се съобщава, че стилът бил вдъхновен от "любовта на Миранда към природата" и от спомените й как се наслаждавала на чаши чай в дома на баба си.

"Вдъхновение от любовта на Миранда към природата, от цветовата палитра в нейната градина, пътуванията в цял свят и скъпите спомени от следобедите, прекарани в пиене на чай от собствения сервиз за чай Роял Албърт на баба й", съобщи компанията.

Сервизите за чай се предлагат в разнообразни пастелни цветове с пеперуди и флорални щампи и са предназначени за "изискана жена, която се наслаждава на тържества с приятелки и отделя време за себе си".