Автор
Woman.bg

Чантичка-колан е хит сред аксесоарите на 2011-та

Нова тенденция при аксесорите беше забелязана на модния подиум за 2011: чантичка- коланче.

Основно занимание за модните дизайнери е да ви дадат възможност да носите личните си вещи със стил и удобство. Нищо чудно, че чантичката-коланче или по-голямата й сестра – чантата колан се връщат на мода.

Открийте красотата и ползата от тази стилна чанта и проверете дали тя отговаря на изискванията ви!

Едно от най-добрите неща в модата е приемствеността в определени модни тенденции и през 2011 може да наблюдаваме разнообразие от стари модни тенденции, които правят огромно завръщане, но по осъвременен начин. Едно от най-актуалните завръщания в тенденциите при аксесоарите за 2011 е въпросната сладка чанта.



Това всъщност е по-модерна визия на портмонето, което се носеше през кръста през осемдесетте. То се превърна в модно табу в днешни времена, но ето че модните дизайнери го преоткриват.

Новата тенденция при аксесоарите идва на помощ на жените, за да ги зареди със стил и самочувствие що се отнася до коланите, които са задължителен аксесоар през 2011.

Може да се каже, че чантичката-колан всъщност е продукт 2 в 1 – колан и чанта, които могат зашеметяващо да преобразят външния ви вид от незабележим в хващащ окото. Също както и при другите чанти, дизайнът и цветовете варират от хипарски до модерни, от едноцветни до шарени и това означава, че определено ще намерите нещо, което перфектно се вписва в гардероба ви.

Този вид модерни чанти идеално пасва на различни модни стилове, които бяха показани на дефилетата за 2011-та.

Можете да носите тези стилни и актуални аксесоари с рокли, къси панталонки, поли, панталони и каквото друго се сетите, защото възможностите са безкрайни. По този начин мигновенно външният ви вид ще е в крак с модата и ще се придържате към новите стандарти, които проповядват шик и индивидуалност.