Автор
Woman.bg

Чанта, плажен чадър и награда фотоапарат за приятните летни изживявания

Отпуските наближават, а с тях и нуждата от нещо ново – бански, плажна чатна, нова джаджа. Или кабрио, за да впечатляваме още повече, но дали не искаме прекалено много?

Това, което ни трябва във всички случаи, са средства. Не заради самите тях, а за да може това да бъде поредното лято, изпълнено с незабравими спомени. Точно затова Alpha Bank България пуска специална промоция по кредитните си карти. До 16 август 2014 г. кредитните карти Visa Classic, Visa Gold и MasterCard Standard се предлагат от Alpha Bank без такса за издаване и без годишна такса поддръжка завинаги. И нещо повече – с тях имате достъп до допълнително финансиране при минимални разходи, които се дължат само в случай, че картата се използва.

За всички, пристрастени към ваканциите и приятните изживявания покрай тях, от Alpha Bank България са приготвили още едно незабравимо предложение. Всеки, който в периода до 16 август 2014 г. направи трансакции с картата си на минимална обща стойност 200 лв. ще участва в томбола за 10 фотоапарата Nikon Coolpix S3500. За едно бързо селфи с приятели или с любимия човек.

За повече информация служителите на Alpha Bank са на разположение на телефон 0800 19 222, както и в офисите на банката в страната. А най-нетърпеливите могат да видят всички условия за кандидатстване и по това уникално предложение онлайн на www.loanadvisor.eu.