Чакането свърши! Името на новородената си дъщеричка на Кейт и Уилям най-сетне бе оповестено. Тя се казва Шарлот Елизабет Даяна!

Млката красавица ще бъде известна като принцеса Шарлот в Кеймбридж. И все пак всички британци ликуват, че в името присъства името на покойната майка на Уилям - Даяна.



С раждането на малката принцеса, залозите за нейното име не спряха. До последно имаше предположения как ще се казва момиченцето.

Най-много залози имаше за името Алис, сочат данните на букмейкърската къща "Уилям Хил". След това се нареждат Елизабет, Шарлът, Виктория, Александра, Джеймс и Даяна (в памет на починалата майка на принц Уилям).

Въпросите около принцесата са много. След името, в момента се коментира кой ще кръсти Шарлот Елизабет Даяна. Фаворити са братовчедките на Уилям, принцесите Беатрис и Юджини. Следват принц Хари и сестрата на Кейт - Пипа Мидълтън (2/1), бившата футболна звезда Дейвид Бекъм (25/1).

Малката Шарлот се появи на бял свят на 2 май сутринта. Щастливата новина бе обявена със съобщение в Twitter. "Нейно величество херцогинята на Кеймбридж роди момиче тази сутрин в 8:34 ч. Бебето тежи 3кг и 700 гр. Херцогът на Кеймбридж присъства на раждането."