Продукти за 4 порции:

15 разрязани надве чери-доматчета
1 нарязана на полукръгове малка глава червен лук
2 супени лъжици зехтин
1 супена лъжица вишнев оцет
1 супена лъжица ситно нарязан сибирски лук
4 парчета филе от бяла риба по 150-170 гр.
1 супена лъжица краве масло
майонеза на вкус
4 тост-филийки
1 нарязан на резени лайм
сол и пипер на вкус

Приготвяне:
Смесете в купа доматите, лука, зехтина, оцета, сибирския лук, солта и пипера. Натрийте филетата риба със сол и пипер и ги запържете в краве масло по 2 минути от всяка страна. Намажете филийките с майонеза и сложете върху тях пържените филета и малко доматена салата.

Подправете с няколко капки сок от лайм и сервирайте.

Четете още: Скариди с лют пипер и лимонена трева