Автор
Woman.bg

Бял дантелен гащеризон. Сериозно ли, Кортни?

Вече ви споменахме, че кланът Кардашиян ще се увеличи с още един член! Най-голямата от сестрите Кардашиян, Кортни, е бременна с третото си дете.

Четете още: Кортни Кардашиян бременна за трети път

Риалити звездата очаква третото си дете от дългогодишния си партньор Скот Дисик. Те имат две деца – син Мейсън на 4 години и дъщеря Пенелопе почти на 2 годинки.

* Кортни и Скот

Кортни е едва в началото на бременността си, но разкрива, че бебето е било планирано и няма търпение да създаде свое собствено голямо семейство.

За третата си бременност Кортни въвежда модата на гащеризоните. Превърнал се в част от модните тенденции, гащеризонът очарова с разнообразие, цвят и кройка.

35-годишната се бе спряла на бял гащеризон от дантела, който описваше всяка част от нейното тяло.

Един от плюсовете на гащеризона е, че не се налага да се комбинира с други дрехи, единственото, за което трябва да помислим, са аксесоарите към него.

Кортни го бе съчетала единствено с малка дамска чанта, златисти гривни и обувки на висок ток, които не успяхме да видим, заради дължината на дрехата.

Бременната брюнетка отстоява индивидуалността си не само в модата. Изглежда Кортни е качила над 10 килограма от началото на бременността си. Във връзка с рязката промяна тя казва: "Женското тяло не е създадено, за да изглежда добре в бикини. Създадено е, за да дава живот и да осигурява уютен комфорт на бебето. А за моето тяло това означава, че трябва да наддаде много килограми".

Кортни се слави с модерен и оригинален моден стил. Харесва ли ви как й стои бялата дреха?

Четете още: Грим като на Кортни Кардашиян