Автор
Woman.bg

Бързи срещи - възможност за нови запознанства

Споменаването на думите „бързи” и „срещи” в едно изречение в неангажиращ разговор често предизвиква широк диапазон от реакции - от неприкрито презрение до искрен интерес, или дори до внезапно избухване в смях. Истината е, че повечето хора нямат представа за Бързите Срещи и техните най-големи предимства.

Всички сме гледали много пъти подобни сцени от филми или реклами по телевизията, и докато те може и да успяват да представят нещата хумористично, всъщност нямат много общо с реалността. Ето няколко причини защо Бързите Срещи са прекрасна възможност за необвързани, които искат да открият своята половинка.

Каквото виждаш, това получаваш

Едно от най-честите оплаквания на необвързаните по отношение на запознанствата в интернет е, че често човекът, който пристига на уговорената среща с тях, има малко общо с излъскания си онлайн образ. Не прилича на профилната си снимка, не отговаря и на някои от физическите качества, посочил за себе си (например височина)... вариантите са много. Бързите срещи елиминират този проблем, тъй като се срещаш с човека лице в лице.

Имаш гаранция, че ще се запознаеш с реални хора

Друг плюс на бързите срещи е, че те са разумни, забавни, ефективни (и по отношение на паричната стойност, и по отношение на времето, което ще отделите). Значителното предимство на SpeedDating-a пред изпитаните класически начини за запознанство е, че идват с включена гаранция. Да, наистина имат гаранция! На Бързи срещи със сигурност ще се запознаеш лично с 10 човека от противоположния пол.

Имаш време за разговор с всеки участник/участничка

Колко пъти си заглеждал някого в клуб, нощно заведение или на вечерно събиране с приятели? И, преди да успееш да се промъкнеш до него/нея, някой те е спрял или друг човек го/я е заговорил ? Това няма как да стане на Бързи Срещи: имаш точно определено време (обичайно 6 мин), за да разговаряш с всеки участник. Това е шанс, който трябва да използваш по най-добрия начин, ако си очарован/а от отсрещния човек.

Избягваш неловки ситуации

Освен че са ефективни, Бързите Срещи спестяват неловки ситуации. Координати между участниците се разменят на другия ден след срещите само ако има взаимно съвпадение на интересите. Така избягваш неловкия момент, когато се чудиш да поискаш ли и как телефона на интересния си събеседник. Спестяваш си и нелепи ситуации, в които се налага да отклоняваш флиртове на не толкова атрактивни, но натрапчиви персони.

Ще се запознаеш с хора, които желаят да се запознават

Бързите Срещи ти дават възможността да общуваш с реални хора на живо, които наистина желаят да се запознават и търсят партньор. Срещите са кратки, приятни и получаваш точно толкова време, колкото ти е необходимо, за да прецениш дали интересите ви съвпадат и да определиш дали би искал да се видиш повторно с този човек.

След всичко това...защо да не пробваш Бързи Срещи?