Днес сутринта се събудихме с приятната новина, а именно че българският лейбъл Beyond вече е под светлините и на световните прожектори.

След като началото на месеца нашите момчета Добромир Киряков и Борче Ристовски облякоха нежната половинка на Марк Антъни в красива жълта рокля от шифон, преди дни с техен тоалет се появи и огнената красавица София Вергара.

Важна подробност е, че и в двата случая не Добри и Борче са търсели звездните дами, а самите те или техни стилисти сами са намерили и харесали творенията на родния бранд.

В първия случай човекът, грижещ се за стила на Шанън де Лима - съпругата на Марк Антъни, се свързва с дизайнерското дуо и прави запитване за няколко тоалета, като в крайна сметка избира нежната жълта рокля, която между другото е лично одобрена и от самия латино певец. С въпросната рокля Шанън мина по червения килим преди броени седмици на Латино наградите и ни накара да затаим дъх от възхищение към ослепителната й визия и от гордост с постиженията на нашите момчета.

А тази неделя на церемонията по раздаването на наградите на Академията за кънтри музика с пленителна миди рокля с интересни инкрустации и стилен пеплум детайл, отново дело на модна къща Beyond, се появи сексапилната актриса София Вергара.

Оказа се, че от месеци модели дрехи на бранда се продават в един от най-скъпите бутици в Лос Анджелис и може би именно там София Вергара или нейна стилистика забелязват и купуват роклята, но без за това да подозират Добри или Борче. Всъщност до вчера сутринта нито един от двамата дизайнери не е знаел, че тяхното творение е избрано от звезда от ранга на латино красавицата.

„Събудих се сутринта и както обикновено, още докато съм в леглото, започнах да преглеждам Instagram профила си. И както се ровех изведнъж се появява снимка в профила на София Вергара, облечена с наша рокля. Беше много приятен шок! Веднага изпратих снимките на Борче! И от вчера се вълнуваме заедно по случая. Още по-хубавото е, че с тази рокля София влезе в няколко класации за най-добре облечени знаменитости, което е най-големият комплимент за нашата работа. ", споделя развълнуваният Добри в интервю за сайта ViewSofia.

Поздравяваме талантливия дизайнерски тандем и им желаем още много професионални успехи!