Автор
Woman.bg

Българската двойничка на Лейди Гага - Христа

Младата поп звезда Христа, наричана още българската Лейди Гага, сподели лесно ли е да пробиеш в шоубизнеса в чужбина.

Талантливата нашенка всъщност е от Сливен, а истинското й име е Християна Христова и никак не обича да бъде сравнявана с ексцентричната Лейди Гага.

Христа разказа как в началото на музикалната й кариера, когато била само на 15 години, заедно с поп фолк звездата Райна получила предложение да стане част от най-голямата компания в масовия жанр. Чалгата обаче не е нейната музика и нейния стил, затова Христа избрала да продължи развитието си в чужбина.

Родната двойничка на Лейди Гага сподели, че ще се радва да твори и в страната си и обеща да се връща по-често в България, за да радва и тукашните почитатели с музиката си.

Въпреки ексцентричната визия, която използва във видео клиповете си, Христа разказа, че в обикновения живот е едно нормално момиче, което не обича да провокира. Сценичният ми образ е всичко, което не бих направила в реалния си живот, искрена беше талантливата блондинка.

Мечтата ми от малка е да мога да пея навсякъде, така че наистина искам целия свят да чуе и види какво правя, и да разбере посланията на музиката ми, сподели Христа.