Живеем в 21ви век, когато се борим за равноправие между мъжете и жените, но не бива да забравяме женствеността си

Представете си:

Късен неделен есенен следобед. Вие сте в кухнята, белите зеленчуци, за да приготвите вечеря, докато приятелят ви косе тревата отвън...

Не е ли като в доброто старо време, когато примерната съпруга приготвя вечеря, събира прането, чисти, а пък съпругът сменя изгорелите крушки, поддържа ред в градината или поправя нещо повредено?

Не е ли прекрасно? Не предпочитаме ли да вършим женските си задължения, а пък мъжете ни да се грижат за нас и да правят всичко онова, което ние не можем?

Аз предпочитам, независимо, че приемама себе си за модерна жена.

Аз съм момиче – обичам хубавите дрехи, гримове, бижута и нови прически

Справям се добре с декорирането, чистенето, готвенето и печенето на кифлички. Мисля, че съм грижовна и женствена. Ето това ме прави жена.

Истинските дами имат нужда от мъж, който знае задълженията си. И е също толкова мъжествен, колкото ние сме женствени.

Такъв, който може да ни поправи колата и който може да ни защити от някой, който ни досажда или иска да ни навреди.

Мъжът не бива да избягва да върши мръсната работа, като например да поправи някое кранче вкъщи.

Това не означава, че момчето ни не бива да се грижи за външния си вид, прекарвайки цялото си време, поправяйки нещо. Просто трябва да бъде балансиран и да уравновесява и нас.

Това, че сме женствени, не означава, че сме съпруги от 50-те години

Много хора мислят, че щом харесваме традиционните роли на мъжа и жената във връзката, значи сме твърде „олд скуул“. Не са прави!

Честно казано, последното нещо, което искам, е къща, пълна с деца и техните приятели, дошли да си играят и да разхвърлят. Плюс това, ако прекарвам дните си изцяло вкъщи, вместо да ходя на работа, ще се побъркам от скука.

Знам и че ако някой ден искам да се разведа, приятелите и роднините ми не биха ме осъждали, както би било през 50-те години, примерно.

Мисля, че и двамата трябва да притежаваме и мъжки, и женски качества.

Повечето жени обичаме хубавите дрехи и можем да прекараме часове в магазините за гримове, но в същото време трябва да можем да свършим и малко мръсна работа.

Модерните жени трябва да си защитаваме правата, но, когато става дума за романтичната ни връзка, трябва да се чувстваме женствени и нежни с половинката си.