Автор
Woman.bg

Бъди нежна и неповторима, спечели ваучер за бельо

Поради големия интерес към играта на NIVEA Intimo решихме да удължим срока й до 22 януари, за да дадем шанс на повече дами да се включат.

Участието в конкурса, освен лесно и приятно, ще ви бъде и много полезно. Доста представителки на нежния пол се притесняват да търсят информация за интимната хигиена, която смятат за тема-табу.

Затова ние решихме да се свържем с един от най-изявените дерматолози в България - д-р Катя Паскова, която от позицията на специалист разкри полезна информация за деликатната тема.

От видео интервюто с д-р Паскова можете да разберете повече за това дали е необходимо да използваме специализирани продукти за интимна хигиена, какви трябва да бъдат те и как да се грижим за интимната зона при липсата на подходящи условия.

След като изгледате интервюто, с опреснени и обогатени знания, ще можете да отговорите на анкетата под него, чието попълване ви дава възможността да спечелите два ваучера на стойност 100 лв, с които сами ще можете да си изберете някой от секси продуктите на Triumph.

10 от вас пък ще бъдат избрани, за да тестват линията на NIVEA Intimo, а след това ще дадат мнението си за тях, тъй като за козметичната компания е от изключителна важност какво смятат за продуктите й клиентите, които ги използват.

За единия ваучер ще участват всички, регистрирали се в играта. Другият пък ще бъде спечелен от един от избраните 10 участници, които са тествали продуктите на NIVEA и са върнали обратно попълнените въпросници.

Стискаме палци! Бъдете нежни, неповторими и подхождайте интелигентно към здравето си!