Да бъде една жена неустоима, не означава да променя себе си, за да впечатли настоящата си тръпка, а напротив. Чарът е в нашата индивидуалност, а тези съвети просто ще подсилят интереса към теб, пише Bulevard.bg.

Бъди самоуверена


Самоувереността винаги е на челна позиция. Ако на лицето ти е изписано щастие и удобството в собствената ти кожа е на показ, но не буквално, ти си уцелила в десетката. Но това не значи да прекаляваш, като демонстрираш високо самочувствие. Всичко си има граници.

Бъди мистериозна

Да бъдеш мистериозна не означава да събуждаш интерес, като мълчиш и не споделяш нищо за себе си. Означава да не прекаляваш с разкритията за личния си живот. Наблегни на шегите и го карай да ти задава въпроси, на които, естествено, не давай пълен отговор. Мъжете обичат да се борят, но ако прекалиш със студеното държание, той ще се откаже. Намери златната среда.

Четете още: 5 начина да промените живота си независимо от възрастта

Без драма

Мъжете приемат връзката като отдушник на своето т.нар. "натоварено всекидневие". Бъди по-спокойна и не създавай драми, които самата ти няма да понесеш, ако се окажеш потърпевш. Колкото по-приятна компания си, толкова повече мъжете ще бъдат привлечени от теб.

Бъди женствена

Облечена си женствено, дръж се така. Мъжете обичат да се чувстват полезни. Задействай нежната си страна. Дори и да нямаш нужда от помощ, погали егото му, като я поискаш. Не е толкова сложно, нали?

Четете още: Постигнете целите си най-накрая!

Имай свой живот

"Обсебващите мацки" са плашещи за силния пол. Няма нищо лошо, ако се виждате с приятелите си поотделно, все пак не сте залепени. Загърбването на личния живот за сметка на участие в живота на половинката е често срещана грешка. Искаш да си постоянно с него, разбираме, но не забравяй, че има и други хора, които искат да присъстваш в живота им.

И най-важното: Усмихвай се!

Четете още: История на женската красота