Да влезеш в ролята на властна господарка не означава да се превърнеш в експерт по извратените игри. Това твърди испанско проучване.

Когато мъжете пожелаят авторитетни жени, в главите на нежния пол веднага се появява образът на мацка, облечено в черна кожа и въоръжена с белезници и камшик.

Четете още: Сексът според формата на дупето

Някои дами ще бъдат разочаровани, обаче съвременната господарка няма много общо с този образ. Тя по-скоро поема инициативата, подсказва на мъжа какво да прави и как да се движи, когато нещата опрат до чаршафите. И това по никакъв начин не се свързва с аксесоарите-фетиши, характерни за садо-мазо играта в леглото.

Четете още: Травми по време на секс

Точно за това специалистите съветват представителките на нежния пол да не се срамуват и да спрат да спазват ограниченията.

Психолози поясняват, че няма нищо по-приятно от това, особено в секса. Идеята жената да ръководи нещата подлудява повечето мъже и гъделичка егото им. Ако жената започне да "заповядва" игриво, шепнейки в ухото, едва ли някой мачо ще откаже да задоволи желанията й. А аксесоарите и играчките в добавка са само по желание и на двамата.

Четете още: Искам: Искам: Да гледаме заедно порно!