Моделката Роузи Хънтингтън-Уайтли призна скоро в интервю, че в момента се подлага на нова диета, която би могла да се определи като "брутална".

"Наскоро реших да опитам диета, изработена от доктор Нигма Талиб – натуропат, която вярва, че щастието и хубавата кожа се обуславят от това, която ядем. Тя казва: „Ако искаш да следваш моя режим, трябва да се откажеш изцяло от захарта, глутен, алкохол и млечни продукти“. Няма какво да ви лъжа – това е брутално трудно за мен, огромно предизвикателство. Правя го вече от 6 седмици и се чувствам фантастично. Разбира се – не е нещо, което бих правила до края на живота си, но ме направи толкова по-претенециозна към храната. Ще си призная – от време на време си позволявам чаша вино и сирене, но напоследък се замислям толкова много за храненето и се чувствам толкова добре в момента, че ми се иска максимално дълго да продължа с тази диета. В момента се занимавам и с още една новост – този път в начина, по който тренирам. Включих медитация в края на всяка тренировка и трябва да съм честна с вас – страхотно е!“.

Припомняме, че Роузи е световен секссимвол, била е на корица на много лайфстайл издания и е обожавана от милиони мъже по света.

Тя е в редиците на модния бранд Victoria's Secret от 2006-та година.