Синовете на звездната двойка Дейвид и Виктория Бекъм по-нищо не отстъпват на родителите си и вече завладяват модния свят в САЩ и Великобритания.

През 2012 г. малкият Ромео стана рекламно лице на луксозната марка Бърбъри, а сега най-големият наследник от известната фамилия, Бруклин, направи своя моден дебют на корицата на списание "Man about time".

Четете още: Виктория споделя страстта към модата с децата си

15-годишният син на Дейвид и Виктория засне ексклузивна фотосесия за британското издание, облечен в дизайнерските облекла на Ralph Lauren, Yves Saint Laurent и Supreme, а училищната вратовръзка на някои от снимките показва, че Бруклин е не само наследник на световноизвестни родители, но и примерен ученик.

Фотосесията е заснета от близкия приятел на семейство Бекъм, фотографът Аласдеър Маклилан, който дълги години е работил с Дейвид и Виктория и познава Бруклин от бебе.

"Не бихме могли да направим по-добър избор за юбилейната ни корица от Бруклин Бекъм. В 20 страници той представя тийнейджърската мода и онзи специален момент, когато мъжът изразява себе си чрез облеклото", коментира редакторът на изданието Бен Риърдън.

* Дейвид Бекъм като младеж

* Бруклин със стилната си майка

Четете още: Виктория създава дрехи, които сама би носила