Автор
Woman.bg

Бронзовата богиня Дженифър Лопес (видео урок)

Знаменитостите винаги изглеждат толкова свежи, млади и красиви. През последните няколко години се отделя особено внимание на естествената визия (т.нар. "natural look"), която е любима на много звездни дами. Кейт Хъдсън, Бионсе, Никол Ричи и Дженифър Лопес са големи почитателки на този грим.

Именно последната дама ни послужи за днешното вдъхновение... Дженифър Лопес сияе и без много грим, тя деликатно подчертава най-добрите си черти и залага на перфектна визия за своето ежедневие. Възхищаваме се на начина, по който изглежда латината на и извън червения килим.

Четете още: Джей Ло демонстрира оригинален моден стил

* Джей Ло почти без грим

Тя сякаш е родена с идеална кожа и красиво лице. Джей Ло е толкова естествена и същевременно с това стилна и елегантна. Чак се питаме „Как го постига?“ Всъщност има начин и вие да се сдобиете с безупречна визия ала Дженифър.

С малко усилия и правилните продукти можете и вие да заприличате на 45-годишната звезда.

Най-важното нещо за постигане на звезден блясък е равномерната добре поставена основа на лицето. Тя трябва да изглажда тена, да прикрива дребните недостатъци и да показва блясъка на лицето ви в буквален и преносен смисъл.

Използването на техника за нанасяне на светло-сенки по цялото лице ще ви помогне да се доближите максимално до визията на г-жа Лопес.

Схемата по-горе ще ви послужи да разберете къде точно да поставите светлите и тъмните тонове. След това задължително трябва да прелеете цветовете, за да няма видими разлики между тях.

Именно тази стъпка е ключова в създаването на т.нар. „бронзова визия“ на Джей Ло. Така се създава блясък, дълбочина и изразителност на лицето.

* Дженифър Лопес със секси опушен грим

Чаровната Лопес залага на съвсем лек очен грим, състоящ се най-вече от бежови и неутрални тонове. Не забравяйте да подчертаете добре миглите с минимум един слой черна спирала. При желание сложете допълнително изкуствени мигли.

Устните са задължително потопени в телесната или розова гама. За довършителен елемент можете да ползвате пудра с фин блестящ ефект.

Този грим е семпъл, стилен, женствен и универсално приложим. Вижте как да го постигнете в домашни условия. Успех!

Четете още: Грим като на Джей Ло от клипа „I Luh Ya Papi“