Автор
Woman.bg

Бременната Вили Марковска показа коремчето си

Актрисата Виолета Марковска, която е в очакване на първото си дете, показа за пръв път коремчето си.

Навръх Бъдни вечер, Вили се снима заедно с майка си. На кадъра си личи вече добре очертаното й коремче.

Снимката е направена в домашна обстановка, а актрисата е облечена семпло, с коса на плитка и без грим. В медиите през последните седмици се тиражира информацията, че Виолета ще има момиченце.

Четете още: Вили Марковска: Карам лека бременност

* Виолета е изключително близка с майка си Наташа, с която посрещна Бъдни вечер

Ден след това, Виолета отново пусна своя снимка от един от ежедневните си походи. Актрисата не крие, че поддържа форма с дълго ходене пеш. При това тя излиза навън независимо от климатичните условия. На снимката тя показа как се е екипирала за сняг и поледица със специални приставки на подметките си и с щеки.



Преди две години, Марковска се омъжи за Ивайло Ангарски - син на банкера Красимир Ангарски. Самият Ивайло също гради обещаваща кариера в сферата на финансите. От тогава, актрисата, която още преди брака държеше личния си живот встрани от жълтите медии, още повече ограничи изявите си.

Актрисата редовно публикува снимки и статуси във фейсбук, но на тях никога не присъства съпругът й. Явно финансистът й държи да е дискретен и се пази да не попадне в жълтите колонки на вестниците покрай известната си съпруга, пише missbloom.bg