Автор
Woman.bg

Бременната сестра на Ким засне еротична фотосесия

Бременната сестра на Ким Кардашиян, Кортни, реши да вземе пример от своята родственичка и засне еротична фотосесия за DuJour.

На фотосите, 35-годишната майка на две дечица, позира оставяйки малко на въображението.

"Бях си направила гола фотосесия докато бях бременна с Мейсън, в последния момент и само за себе си. Много ми хареса" - сподели пред изданието най-голямата от сестрите Кардашиян.

"Този път, докато снимах за широката публика, всички от екипа бяха много учудени, че не се притеснявам да се разхождам гола и бременна пред тях" - допълни Кортни.

Четете още: Ким наистина счупи Интернет: Вижте голите й снимки тук

Риалити звездата сподели дори, че чувства по-уверена докато е бременна. На въпроса дали би позирала по този начин при обичайни обстоятелства, тя отговори: "Никога няма да кажа никога, но не мисля, че бих го направила. На мен ми допада честването на тялото ми докато съм бременна и овековечаването на този период от живота ми ... Прекрасно е, че един ден ще мога да покажа тези снимки на децата си" - споделя тя.

"За мен голотата не е нещо, от което се срамувам" - добави Кортни". "Не се притеснявам от тялото си. Изглеждам най-добре, когато съм бременна. Чувството да усещаш как тялото ти се променя е невероятно."

Четете още: Норт украси чантата Birkin на мама Ким

Четете още: Секси грим като на Ким Кардашиян