През ноември 2014 година, в месеца, в който успешно защити световната си титла за 17-ти път, побеждавайки може би най-сериозния си противник от години – българина Кубрат Пулев – украинският боксьор тежка категория Владимир Кличко би трябвало да стане татко на момиченце, което е първо дете за 38-годишния спортист.

Холивудската актриса Хейдън Пенетиър – негова дългогодишна приятелка и най-големият му фен след баща му, по думите на Владимир – е с термин в края на ноември 2014 година, като дори се допускаше вероятността раждането да започне по време на престоя на годеника й в Хамбург.

Това обаче не се случи и Кличко излишно се притесняваше, че би могъл да пропусне появата на бебето, чийто пол стана публично достояние в края на август т.г. при появата на Хейдън на церемонията по връчването на наградите Еми.

Докато Кличко бе в Хамбург и по време на самия мач срещу Кубрат Пулев, Хейдън бе на почивка в Хаваите, вместо да е в залата и да го подкрепя не само морално, но и с физическото си присъствие, както прави обикновено. Решението е повече от логично, предвид положението на Пенетиър, която съвсем наскоро разкри, че е наддала 19 кг в хода на бременността и чувства, че краката й скоро няма да могат да носят тази тежест. Смята се, че наддаване на тегло от порядъка на 12-14 кг е в границите на нормалното за една бременност, а Хейдън, по всичко личи, ще достигне или дори надхвърли 20 килограма, което обяснява дискомфорта й от собственото й тегло.

"Висока съм 1,57 метра и когато забременях, тежах 48 килограма. Можете ли да познаете какво е теглото ми в момента? Ще ви кажа – около 67 килограма. И което е по-лошо – все още нося обувки 35-ти номер, в резултат на което краката ми ми задават въпроса: "Какво се случва, какво е това тегло? Имам чувството, просто ще се спраскат от тежестта, която им се налага да понесат", обяснява чаровната американка, която изглежда като дете до своя годеник, извисяващ се цели 60 сантиметра над нея. Запитана кога двамата възнамеряват да сключат брак, Хейдън обяснява, че това за нищо на света няма да се случи, докато тя е с 20 килограма по-тежка от обикновено и с огромен корем, стърчащ пред нея.

И в случай, че не успявате да си представите как би й стояла булчинската рокля, разгледайте снимките от почивката й на Хаваите броени седмици преди раждането на първото й дете, по време на която 25-годишната актриса и модел, бивша гимнастичка и едно от най-известните лица на украинските протести от началото на 2014 година, си позволи да се къпе в басейна към хотела по бански от две части. А ако се възмущавате от факта, че папараци са издебнали бъдещата майка, без да поискат позволението й да я снимат, още по-малко почти гола, може би ще размислите, след като видите снимката, с която Хейдън поздрави почитателите си в Twitter по повод Хелоуин.

"Много ни е трудно и на двамата в този момент, но това е животът. Веднага след мача срещу Кубрат се връщам при нея и ще бъда до нея, когато бебето се появи", каза Владимир в навечерието на историческия мач в Хамбург, който накара цяла България да заговори за "джентълменския" спорт, издигнат в култ от легендарни кино продукции като "Разярения бик" с Робърт де Ниро и "Роки" със Силвестър Сталоун", и прочути писатели като Джек Лондон и Ърнест Хемингуей. "Страшно се вълнуваме от факта, че ще станем родители. Ние очакваме появата на първото си дете, което и двамата искахме, и вече сме нетърпеливи. Това дете е плодът на нашата любов", допълва Кличко, когото Хейдън определя като на спокойния и търпелив човек на света. Мъж, който "никога не съм чувала да повиши глас".

Източник: lifestyle.framar.bg