Какво е необходимо за правилното развитие на зародиша и бебето се знае с голяма точност – полезните вещества, точните количества, значението на качеството за сметка на количеството.

Факт е, че храната, която си набавяме не винаги е качествена. Като прибавим и променения вкус на бъдещата майка, предпочитанията към определени храни, изостреното обоняние, пълноценното хранене се превръща в не лесна мисия.

За да се набави нужното количество от дадено вещество, майката трябва да поеме няколко килограма от дадена храна – напр. за дневната доза фолати са необходими 10 кг ябълки или 1 кг сирене камембер. Прибавяме и факта, че това трябва да става ежедневно и мисията става почти невъзможна.

Затова на помощ на бъдещите майки идва Фемибион®. Разработен е от една от най големите международни компании МЕРК.

Фемибион® съдържа всичко необходимо, за да се развива и расте бебето здраво. Съдържа фолати като комплекс от фолиева киселина - Метилфолин® - биологично активната форма на фолиевата киселина, която се усвоява лесно и има незабавно благотворно действие върху тъканите. Метилфолин® е запазена марка на Мерк.

Фемибион® е наличен в две форми: Фемибион® 1 за бъдещи майки до 12-та седмица на бременността и Фемибион® 2 за бременни от 13-та седмица до последния ден на кърменето.

Фемибион® е отлично решение, което осигурява най-необходимото за правилното развитие на Вашето бебе в най-подходящата форма – комплекс фолиева киселина и Метафолин. Незаменимата мастна киселина ДХА във Фемибион 2 е полезната добавка за нормалното развитие на мозъка и зрението.

Бъдещи майки, доверете се на Фемибион, за да расте Вашето бебе с най- добрата грижа!



Повече за продуктите на Фемибион®: www.femibion.bg