Неподражаемата Анистън най-сетне ще става майка. Баща на дългоочакваната й първа рожба е сценаристът и режисьор Джъстин Теру, с когото актрисата сключи тайно брак преди година и половина.

48-годишната Дженифър, която нашумя с ролята си на Рейчъл от "Приятели", спечели още по-големи симпатии от феновете си, след като бе изместена от сърцето на Брад Пит от Анджелина Джоли.


Дженифър Анистън и Брад Пит

"Джъстин и Джен се подложиха на 16-месечно лечение, прибягвайки до техниката на ин витро оплождането. Изглежда мечтата им се е сбъднала"
, разкрива пред таблоида Star приближен на двойката. Щастливото семейство смята да вдигне голямо парти, тъй като това ще е първото дете и за двамата, пише още в изданието.

Любопитното е, че откакто звездната двойка е заедно, медиите не спират да спекулират с репродуктивните проблеми на Анистън.

Последно темата с бременността на Дженифър медиите нищеха в началото на декември 2016 г. Тогава наблюдатели и журналисти забелязали, че по време на премиерата на филма "Коледно парти" актрисата поглаждала коремчето си с ръка.


Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Силно се надяваме, този път информацията за бременността на Анистън да е истина.

За превъплъщението си в ролята на Рейчъл от "Приятели" Дженифър Анистън печели "Еми", "Златен глобус" и наградата на Гилдията на актьорите. От 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата. Макар че повечето от филмите, в които играе, са комедии като "Всемогъщият Брус", "Офис треска", "Хората говорят", "Завръщането на Поли и "Раздялата", тя участва и във филми от други жанрове като например в криминалния трилър "Извън релси". Най-успешната й роля в киното е в лентата "Всемогъщият Брус".

Джъстин Теру се е снимал в епизодични роли във филми като "Американски психар", "Мълхоланд драйв", "Вътрешна империя" и др. Той е автор на няколко сценария, сред които на "Железният човек 2". Има 15-годишна връзка с дизайнерката на костюми и актриса Хайди Бивънс, с която се разделя през 2011 г.