Автор
Woman.bg

Бременна булка завърши ревюто на Лагерфелд в Париж

Творческият директор на Chanel Карл Лагерфелд избра бременна булка да завърши ревюто на френската модна къща в рамките на Седмицата на модата в Париж.

Облечена в елегантна рокля от креп със златист шлейф и стройна линия копчета в горната част на роклята, манекенката дори си позволи да се усмихне, докато се движеше по подиума под ръка с германския дизайнер.

Четете още: Карл Лагерфелд: Аз съм изрод в риза

Четете още: Chanel със свой собствен остров в Дубай

Под овациите на звезди като Кристен Стюарт, Нина Добрев, Лили Колинс, Дакота Джонсън, Джаред Лето и главната редакторка на американския Vogue Анна Уинтър, двамата спряха, за да се поклонят в края на подиума, след което манекенката целуна Лагерфелд по бузата.

Това беше драматичен край на едно драматично шоу, което разкри романтичната визия на дизайнера за есента, изобилстваща от изваяни форми и елегантни удобни материи. Той беше заложил на брокат, туийд и тежка коприна, както и на красиви принтове.

Четете още: Chanel Pre-fall 2014-2015

Но докато женственият стил се завръща, същото не може да се каже за високите токчета, поне според Лагерфелд и Шанел. Вместо ултрависоки обувки, моделите, които преминаха по модния подиум в Гран пале на Шанз-Елизе в Париж, бяха обути с деликатни равни сандали в черно, сребристо и бяло.